The spor iş ayakkabısı Diaries

Wiki Article

Climazone özelliği sayesinde nemi dışarı atan, nefes alan ve ayakların kuru kalmasını sağlayan Uvex Motion Style İş Ayakkabısı, S1 koruma sınıfileında yer alır. Yüksek teknolojiyle üretilen mikro kadife malzemeli dış yüzeyi ayaklarınızın gün boyu rahat hissetmesine propertyım eder. Baskı noktaları olmadığı için ayakları yormaz.

TPU laminasyonlu yapı ise saya üzerinde ekstra dayanıklılık sağlayarak, ayakkabının formunu uzun süre korumasına propertyımcı olur. Bu sayede hem estetik açıdan hem de işlevsellik bakımından beklentilerin ötesinde bir performans sergiler.

İlgili ayakkabılar düşen ağır nesnelere karşı ayakları koruyarak güvenliği artırır. Bu şekilde potansiyel kazalara karşı tedbir alınmış olur.

Yaz döneminde ayağı terletmeyen ve nefes alabilir özellikteki iş ayakkabıları tercih edilmelidir. İş güvenlik ayakkabıları mutlaka ayağı sarmalıdır. Boşluk olduğu takdirde ayaklarınızda ağrı gibi problemleri yaşamanız olasıdır.

Doğru ayakkabı seçimi sayesinde hareket kabiliyetinizi artırabilir ve işinizi daha hızlı ve verimli bir şekilde yapabilirsiniz. Ayrıca doğru ayakkabılar, ayak, diz ve bel problemlerini önlemeye lawnımcı olarak genel sağlık ve performans üzerinde olumlu bir etki yaratır.

Yüzün tamamını kaplayacak ergonomik tasarım ve orta derece sertlik burun teli ile en iyi filtrasyonu sağlamaktadır. Kalın ve yumuşak yapılı kulak lastigi ile gün içerisinde kulağımızı rahatsız etmez uzun kullanım sağlar. three Katlı kumaş ve entire utrasonik cihazlar ile üretimi gerçekleştirilen iş ayakkabısı fiyatları cerrahi maskelerimiz paketleme aşamasında ultraviyole sterilizasyon ile el değmeden paketlenmektedir. Günlük fifty.000 maske üretim kapasiteli üretim tesisimiz sizler için 7/24 en kaliteli maskeleri üretmektedir. Daha fazla bilgi için Cerrahi maske kategorisini inceleyiniz.

Daha Sağlam Taban: Genellikle daha dayanıklı ve kaymaz tabanlara sahiptir, bu da zorlu zemin koşullarında ekstra güvenlik sağlar.

SRA, SRB ve SRC kaybolur. Bunun yerine SRA'ya benzer kayma testi, sertifikasyonun temel gerekliliklerine dahil edilecek ve bu nedenle özel bir işarete sahip olmayacaktır.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Mekap iş ayakkabılarının fiyatları ve modelleri, kullanıcıların tercihlerine ve ihtiyaçlarına göre değişmektedir.

Mekap iş ayakkabıları çalışanların güvenliğini ve rahatlığını sağlamak amacıyla tasarlanmış özel ayakkabılardır. Bu ayakkabılar, mekanik iş ayakkabısı mekap aşınma ve darbelere karşı ek koruma sağlayarak işçilerin ayaklarını korur.

Ayrıca, kaymaz tabana sahip olan antistatik iş ayakkabıları da mekap iş ayakkabıları arasında yer almaktadır. Bu ayakkabılar, zeminin kaygan olduğu ortamlarda çalışanlar için ekstra güvenlik sağlar.

Ayakkabının rahatlığı: Ayakkabı ayağınıza tam oturmalı ve uzun süreli kullanımda rahat olmalı.

Teri emen astarı uvex iş ayakkabısı da ıslaklık hissine neden olmaz. Çelik materyal ile kaplanan burnu, ayak parmaklarını olası darbe ve düşmelere karşı ideal seviyede korur. Çelikle sabitlenen tabanı kesici ve delici nesnelerden ayakları korur. 36 ila forty seven numara arasındaki geniş beden skalasından ayak numaranıza uygun ayakkabıyı rahatlıkla bulabilirsiniz.

Report this wiki page